Centrul de îngrijire paleativă de tip hospice „Casa Milostivirii Divine” din Timişoara

Centrul de Îngrijiri Paliative de tip Hospice al Federaţiei Caritas Timişoara se adresează tuturor persoanelor care se găsesc în stadii avansate ale afecţiunii oncologice şi aparţinătorilor acestora. Servicile sunt oferite gratuit, 24 de ore din 24, orientându-se pe asigurarea calităţii vieţii şi reducerea durerii fizice, psihice şi sufleteşti.

Serviciile sunt oferite de o echipă pluridisciplinară, formată din medici oncologi, asistente medicale, infirmiere, psiholog, asistent social și voluntari.

Internarea se poate face pentru o perioadă cuprinsă între 7 și 14 zile, după criteriile stabilite, în funcţie de programare şi starea de gravitate a pacientului. 

 “Hospice oferă pacienţilor o decenţă pe care acasă nu o mai poţi susţine de la un moment dat, zâmbete de care aceştia au nevoie, dar pentru care tu nu mai ai resurse. În momentele grele de suferinţă, ca aparţinător te simţi frustrat, furios, neputincios. La Hospice am găsit un personal calificat care tratează cu respect, deminitate şi dăruire pacienţii, oferindu-mi totodată suportul de a putea însoţi cu seninătate persoana iubită pe ultimul ei drum.” (aparţinător Hospice Timişoara).

 Date de contact:

Timișoara, Strada Memorandului, nr 84

Telefon: 0256-492.059, 0730-582.155

Email: hospice-timisoara@gmail.com

Web: www.hospice-timisoara.org

Facebook: Hospice Timisoara